woensdag 13 april 2011

WE LOVE WEDDINGS is online!!Het zonnetje schijnt, de bomen zitten weer vol bloesems en de trouwdrukte is weer bijna in volle gang. Een prachtig moment om aan te kondigen dat de site weloveweddings online is gegaan!!
Een collectief van 28 bruidsfotografen die allemaal verschillend zijn en allemaal een eigen style hebben, maar 1 dingen hebben wij zeker gemeen en dat is WELOVEWEDDINGS!! Ik ben echt super blij, dankbaar en trots dat ik deel mag uitmaken van deze fantastische groep collega's!


Het begon vorig jaar door met elkaar contact te hebben via Facebook en zoveel te delen hadden met elkaar dat wij uiteindelijk ook met elkaar gingen afspreken om van elkaar te leren en te inspireren, van daaruit is deze site ontstaan.
Het is een site vol real weddings, blogs, tips&tricks, loveshoots, workshops die wij volgen, nieuws die enkele keren in de week vernieuwd wordt afwisselend door ons allemaal. Dus zoek je nog een bruidsfotograaf of ga je trouwen en wil je op de hoogte blijven bezoek dan onze website weloveweddings Geniet ervan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten