donderdag 30 december 2010

Mijn terugblik op 2010

Ik wil deze laatste blog van 2010 afsluiten met een terugblik van afgelopen jaar en foto's van mijn twee kinderen!!
Helaas heb ik lang niet alles kunnen bloggen voor het einde van het jaar, maar dat is alleen maar een goed teken vind ik zelf ;-)
Wat was het voor mij een hectisch jaar met heeeeel veeeel veranderingen!
1. Mijn baan opgezegd bij de Hypotheker waar ik twee dagen in de week werkte om nu helemaal voor mijzelf te beginnen als fotografe. Ik ging met verlof half december en kwam daarna niet meer terug.
2. Op 02 februari bevallen van een prachtige dochter Evi Noah. Moest weer erg mijn draai vinden met nu twee kinderen en daarnaast ook nog mijn eigen werk op poten zetten.
3. In Maart te horen gekregen dat ik een studio kon huren op een plekje waar ik het altijd al gewild hebt, naast Duco zijn toekomstige school. Eind April de sleutel gekregen en liep kraamvisite en klussen helemaal door elkaar en de eerste trouwerijen alweer begonnen.
4. Hard bezig met spullen kopen voor de studio, site afmaken en alles uitzoeken met foto's en teksten.
5. In September ging mijn zoontje Duco voor het eerst naar school wat ook voor een hoop verandering zorgde.
6. Menno mijn man aan het solliciteren voor een andere baan, omdat hij helemaal vast liep bij zijn oude werk en nu per 1 december een mooie baan gekregen heeft bij Hoogerwerf Engineering, maar daardoor ook weer veel moet leren.

Kortom alles wat veranderen kon is gebeurt afgelopen jaar en kan het volgend jaar in dat opzicht alleen maar rustiger worden en kan ik mij meer richten op mijn gezin en werk.

Wat heb ik mij zorgen gemaakt of het allemaal wel goed zou komen. Geen vast salaris meer elke maand, maar wel huur erbij. Vooral de wintermaanden, dan waren er niet veel bruiloften. Ik heb mij toto nu toe zorgen om niks gemaakt en heb altijd de huur kunnen betalen. Ik heb genoten van dit jaar, hoe chaotisch het ook soms was met mijn warrige hoofd.
Ik ben God dankbaar en blij met hoe alles gegaan is! Ik ben super blij met mijn man Menno die mijn steun en toeverlaat is. Helpt met alles en heeft wat afgeklust in de studio en staat altijd achter mij en ook met alle dure dingen die aangeschaft moeten worden. Ik ben super trots op mijn kinderen die mij weer even met beide benen op de grond zetten en alles weer in een langzaam tempo zetten. Dan zie ik ineens weer de kleine dingen waar ik genieten van kan samen met hun. Ik ben heel blij met mijn familie en vrienden die mij overal lopen te promoten en helemaal achter mij staan.

Ik ga er weer vol tegen aan in 2011 en heb genoeg te doen en te leren! Ik zie er naar uit en wens jullie allemaal een hele goede jaarwisseling en de allerbeste wensen voor 2011 met prachtige foto's!!


2 opmerkingen:

 1. Mooi!!! Jullie ook een gezegende jaarwisseling gewenst en de beste wensen voor 2011. Dat het een prachtig jaar mag worden zowel zakelijk als prive!!
  Liefs, Amy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Inge,
  Echt mooie foto's.
  Wij wensen jou en je gezinnetje de beste wensen en veel zegen in het nieuwe jaar.
  En wens Menno heel veel succes in zijn nieuwe baan!
  Groetjes, Christa

  BeantwoordenVerwijderen